Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Lindhagensgatan 126, Stockholm

Lindhagensgatan 126 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  820 - 1690 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  60 - 150 arbetsplatser
 • Byggår

  1940

Beskrivning

Högst upp i huset ligger denna ljusa, nyrenoverade lokal i två plan med en alldeles egen terrass och kontorsservice i huset. Här kan ni välja på att...

Högst upp i huset ligger denna ljusa, nyrenoverade lokal i två plan med en alldeles egen terrass och kontorsservice i huset. Här kan ni välja på att hyra 820 respektive 870 kvadratmeter eller båda tillsammans på 1690 kvadratmeter. Detta är ytor som imponerar – högt i tak, stora fönster och schyssta materialval. Här jobbar ni i en kreativ kontorsmiljö där närheten till en lunch ute i solen tillsammans med kollegorna inte kan bli bättre.
Fastigheten – service och nära kommunikationer I huset erbjuds kontorsservice och utanför dörren väntar ett levande område med butiker, träningsmöjligheter, grönområden och kommunikationer som gör att vardagen blir lite enklare.  Här finns gemensam reception, konferensservice med rum från 4-75 personer, restauranger och café, parkering och omklädningsrum för cykelpendlare samt garageplats för den bilburna.
Med Lindhagensgatan 126 som adress har ni vattnet, grönskan och kommunikationerna runt knuten. Välkomna! Arena coworking Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på vasakronan.se/arena

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Lindhagensgatan 126 ligger mitt mellan två tunnelbanestationer: Kristineberg och Stadshagen. En promenad från tunnelbanan tar cirka 7-10 minuter. För den bilburne är det mycket enkelt att ta sig hit via Essingeleden. Buss 74 trafikerar också området, den går mellan Hornsbergs strand och Sickla/Hammarby Sjöstad, via Södermalm.  Båtpendla till jobbet!  Under sommaren är pendelbåtstrafiken igång med E/S Movitz, som är världens första eldrivna, snabbladdade pendelbåt. Båten går mellan S. Riddarholmshamnen, Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand, Hornsberg och Solna Strand. Ett riktigt härligt sätt att börja och sluta arbetsdagen på, har du inte provat tidigare så är det väl hög tid nu. Eftersom Vasakronan gillar fossilfria transporter bjuder vi våra hyresgäster på båtkorten. Läs mer här , eller i bifogad broschyr.

  Parkering: Parkering finns i anslutning till huset samt i garage.

  Närservice

  Hornsbergs strand är en levande blandstad med arbetsplatser, bostäder, förskolor, restauranger, service, idrottsplatser och mycket mer. Här finns allt du behöver i din jobbvardag.  En uppsjö av nya trendiga restauranger finns på gångavstånd från huset. I närheten finns också Ica Maxi och Lindhagenhuset, en galleria med butiker och caféer.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal