Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Valhallavägen, 117 - Ladugårdsgärdet

Valhallavägen 117, Ladugårdsgärdet, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  330 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  15 dagar sedan

  Beskrivning

  Perfekt läge på Valhallavägen med ett SATS gym nedanför och Tunnelbanna röd-linje runt hörnet

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Ett garage med ca. 300 p-platser hör till fastigheten och här finns idag lediga platser. Kontakta Parking Partner AB på telefon 08-120 305 90 eller besök www.parkingpartner.se för att hyra p-plats i garaget. Man kan abonnera på en oreserverad plats eller fast plats. I garaget finns även MC-platser och elladdbilsplatser. Takhöjden i garaget är 2,10 meter.
  LokaltrafikTunnelbanestationen Stadion (röd linje) finns inom ett par minuters gångavstånd. Stomlinje 1 och 4 för innerstadsbussar passerar i utanför fastigheten och inom gångavständ finns även Tekniska Högskolan/Östra station som är knutpunkt för bussar, tunnelbana och Roslagsbanan.Länk till SL:s webbplats
  Restauranger och shoppingInom 5 minuters gångavstånd finns Fältöverstens köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m. I närområdet finns även en livsmedelsbutik, sushirestaurang samt ett antal mindre lunchrestauranger och caféer.Hälsa och träningSATS Stadion finns i fastigheten
  Kasernetablisementet för Kungliga Svea Artilleriregemente, A1 uppfördes under 1870-talet. Arkitekt var E. A. Jacobsson, vilken enligt samtiden hade en progressiv och självständig stilvilja. Anläggningen placerades en bra bit utanför dåtidens stadsbebyggelse i förlängningen av Nybrogatans axel - och Nybrogatan sprängdes fram genom Tyskbagarbergen. Anläggningen var det första kasernetablisemanget i Sverige som byggdes som en sluten borggård.Kasernerna som disponerades  blev normigivande för mycket i den kommande kasernbyggnadsperioden. De var rymliga och välplanerade. Det fanns en badanläggning och en central matinrättning. Detta var inte vanligt i utländska kasernbyggnader vid denna tid. Regementet huserade i fastigheten 1877-1949. Därefter utnyttjades byggnaderna av ett flertal instutitioner, bland annat Sveriges Radio. År 1961 flyttade Militärhögskolan in i kanslihus och kaserner. I samband med inflyttningen gjordes omfattande ombyggnader och moderniseringar. Försvarhögskolan (fd Militärhögskolan) flyttade från lokalerna på Valhallavägen 117 under sommaren 2005.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna