Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Aktivitetsbaserat kontor i öppen planlösning!

Tegeluddsvägen 98, Östermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1310 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  4
 • Byggår

  1981

  Beskrivning

  De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.

  Om fastigheten

  Fastigheten byggdes initialt till JM och var deras nya Huvudkontor på 80-talet. Den är på 27 000 kvm totalt i 6 plan med två stora öppna ljusgårdar som kan samnyttjas av flera hyresgäster. I entréplan finns även restaurang och en inredningsbutik. Den ligger fint belägen vid Lidarängsvägen och det nya bostadskvarteret 79&Park. Fönstersättningen är tät vilket ger mycket ljus in i kontorsytorna.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 72 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att via nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.

   Parkering: Garageplats går att hyra för 2 000 SEK/p-plats/månad.

   Närservice

   Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna