Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Fina lokal med fantastisk kommunikation

Sankt Eriksgatan 44, Kungsholmen, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  486 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  82 dagar sedan
 • Byggår

  1974

  Beskrivning

  Här har du möjlighet att hyra lokal även om du driver omomsad verksamhet. Fastigheten ligger i hörnet S:t Eriksgatan/Fleminggatan med fantastiskt skyltläge. Mittemot ligger Västermalmsgallerian med både butiker, caféer och restauranger. Lokalen som ligger på plan 4 är idag är uppdelad i flertalet kontorsrum men går att anpassa efter kundens behov. Garage finns i huset och driftas av APCOA.

  Om fastigheten

  Kungsholmen nära Västermalmsgallerian

  Fastigheten är belägen vid hörnet av S:t Eriksgatan/Fleminggatan samt vidare till hörnet Fleminggatan/Kronobergsgatan. Västermalmsgallerian ligger på andra sidan Sankt Eriksgatan. Området består av handel, kontor och bostäder.

  Fastigheten byggdes 1974 i 6 plan samt källare som består av butiker i Gatu- och källarplan. Plan 2 till 6 består av kontor. Kontorens planlösning är av normal standard med dubbelsidigt korridorsystem, glasade väggpartier och cellkontor. Samtliga lokaler har mekanisk till- och frånluft och butikerna är utrustade med kyla.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Stadsbussar och tunnelbana finns i direkt närhet och pendeltåg inom gångavstånd.

   Parkering: Driftas av APCOA

   Närservice

   Västermalmsgallerian ligger mittemot med all tänkbar service

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna