Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rålambsvägen, 17 - Kungsholmen

Rålambsvägen 17, Kungsholmen, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  217 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  22
 • Byggår

  1964

  Beskrivning

  Denna lediga lokal på Kungsholmen ligger på våning 22 i klassiska DN-skrapan - ett 84 meter högt landmärke som är känt långt utanför Stockholm.

  Utsikten är synnerligen svårslagen - du kan blicka både söder- och västerut, och ut över Kungsholmen.

  Om ni önskar finns möjlighet till skyltning. Skyltläget är ett av Stockholms allra bästa, tusentals människor och bilar passerar förbi huset varje dag. Lokalen är renoverad och har en blandad planlösning som vi kan anpassa precis som ni vill. Planlösning, materialval och stämning - allt fixar vi efter din vision.

  Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

  Övrigt

  Det finns garage i fastigheten.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   DN-skrapan syns inte bara vida omkring, den är lätt att åka till och från. Till T-centralen tar det cirka 11 minuter med tunnelbanans gröna linje från Thorildsplan.

   Till Fridhemsplan tar det cirka 3 minuter med buss (4, 40, 62, 77). Till Sergels torg tar det ca 6 minuter med bil.

   Med cykel tar det cirka 5 minuter till Hornstull. Med bil når du blixtsnabbt Essingeleden. Till Bromma flygplats tar det 15-20 minuter med bil.

   Närservice

   Förutom allt serviceutbud i området erbjuder även DN-skrapan en mängd faciliteter.

   Du behöver inte åka långt för en god affärslunch heller. Restaurang Atelier 23 by Pontus , som ligger högst upp på 23:e våningen i skrapan, erbjuder spännande maträtter, goda drinkar med fantastisk utsikt. Pontus Frithiof driver även en lunchrestaurang och deli på entréplanet i fastigheten. Det finns även ett café och fina konferensytor som drivs av Helios Kungsholmen

   Har du många gäster som kommer utifrån Stockholm kan du boka Marrriot Courtyard Hotell som ligger ett stenkast från DN-Skrapan. Marrriot Courtyard Hotell erbjuder även goda luncher, afterwork och konferens anläggning.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna