Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Franzéngatan, 6 - Kungsholmen

Franzéngatan 6, Kungsholmen, Stockholm

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  3000 - 12000 m²
 • Inflytt

  Q1 - Q2 2021
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Med utsikt över Karlbergskanalen och Vasastan utvecklas här ett spännande koncept. De generösa våningsplanen ger effektiva och trivsamma kontorsytor. Den stora entrén med lounge inbjuder till spontana möten. Terrassen och uteplatsen ger möjlighet att koppla av och mötas.
  Läget är fantastiskt, endast två minuters promenad från Stadshagens tunnelbanestation.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Läget är ett av de bästa i innerstaden, med 1oo meter till tunnelbanan och vidare med denna 4 min till centralen. Även 100 meter till E4 och E20, och endast 13 min till Bromma Flygplats med taxi. Cyklar du hellre? Det tar 10 min till city och cykelvägarna är riktigt fina. Fastigheten erbjuder även eget cykel- och bilgarage. Eller varför inte pendla med färja från bryggan?

   Närservice

   Precis i närheten ligger även Hornsbergs strand. En härlig strandpromenad med strandpark, mängder av restauranger, folkliv och bryggor. I närområdet finns även nöjen som Ballbreaker, Boule och Bar, träning på SATS eller i något av utomhusgymmen, eller kanske en skön löprunda längs vattnet, Kungsholmen runt? Lindhagen köpcenter erbjuder Ica Maxi och andra butiker som förenklar vardagspusslet.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna