Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Industriellt kontor med karaktär för ett växande team

Alströmergatan 22, Kungsholmen, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1377 m²
 • Inflytt

  2019-02-01
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  50 - 158 arbetsplatser

  Beskrivning

  Välkomna till ett fantastiskt kontor för företaget som söker något unikt att kalla sitt eget. Här sitter ni upp till 125 personer i en industriell miljö med högt i tak, mycket ljusinsläpp, 2 större terrasser samt alla möjligheter att skapa något som alstrar er företagskultur. Företaget som lämnar lokalen söker mindre och överlåter därför avtalet med 2.5 år kvar, med en hyresnivå som är svårslagen innanför Stockholms tullar i dagsläget. Är ni ett bolag som ställer höga krav på kontoret eller har stora expansionsplaner? Kom då förbi och titta på ett av Stockholms just nu bästa kontor.

  Alströmergatan 22 ligger ett stenkast bort från Fridhemsplan och allt vad det innebär med ett trevligt restaurangutbud och suveränt kommunikationsläge med både gröna och blåa tunnelbanelinjerna. I samma fastighet finns även konferenscentret Meeting Room där ni kan hyra större ytor för konferens och event.

  När ni kliver in genom dörren till kontoret möts ni av en trevlig och naturlig reception med tillhörande loungeyta och WC-grupper, perfekt som extern mötesdel. Denna delen av kontoret är idag möblerad som workshop avdelning men kan med enkelhet göras om till arbetsplatsyta. Till höger är det första större öppna landskapet idag möblerat ut med hörnet av fastigheten vilket bidrar till väldigt mycket ljus.

  I mitten av lokalen finns det väl tilltagna köket i direkt anslutning till lokalens större terrass. Här finns ett flertal förrådsytor och utrymme för många att sitta att äta. Terrassen har utrymme för stort partytält och är perfekt för att äta lunch på på sommaren eller hosta events.

  I anslutning till köket finns kontorets hjärta i form av en stor läktare för att samla hela företaget, utrustad med projektorduk. Här finns även upp till 8 inglasade mötesrum i olika storlekar för att möta alla mötesbehov.

  Längst in i kontoret finns även den sista arbetsplatsytan som även det ligger i hörnet av fastigheten för gott ljusinsläpp.

  Till kontoret finns det möjlighet att hyra upp till 4 parkeringsplatser.

  Önskat tillträde är 1a februari eller efter överenskommelse. Samtliga inventarier kan övertas om så önskas.

  Varmt välkomna att ringa för frågor eller ta kontakt för visning av Stockholms trevligaste kontor, en plats för ert team att trivas och växa i.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna