Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Bra lokal till bra hyra. Gott om parkeringsplatser.

Skalholtsgatan 9, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  783 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Detta kontor om 770 kvm är byggt med en öppen planlösning, fantastiskt ljusinsläpp och en stor härlig ljusgård. Med en representativ entré och restaurang i fastigheten är kontoret perfekt för det kräsnare företaget.

  Takhöjden i lokalen är mer än generös och skapar en härlig rymd i lokalen. Lokalen är bäst lämpad för aktivitetsbaserat kontorssätt.

  Granne med fastigheten ligger Kistavägen vilket möjliggör att det är lätt att ta sig till och från lokalen.

  Idag sitter bland annat: Huawei, Zetup och Reformtech i fastigheten

  Om fastigheten

  En centralt placerad ljusgård i fastigheten gör att hela huset fylls av ett härligt ljus. Egen restaurang och gemensamma konferensrum vid entrén. Gym, squashhall och bastu finns i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Green Building och det finns många parkeringsplatser i anslutning till den, både i garage och utomhus.

  Fastigheten är belägen precis intill Kistamässan. Utanför är det belägen en mycket trevlig utemiljö. Det finns tillgång till parkering både utomhus och i garage i anslutning till huset. Fastigheten är miljöcertifierad enligt Green Building.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Från fastigheten till tunnelbanan tar det 8-10 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer.
   Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna