Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Knarrarnäsgatan, 13 - Kista

Knarrarnäsgatan 13, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  250 m²
 • Inflytt

  Omgående eller enl. överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  1

  Beskrivning


  Denna fina lokal ligger en våning upp i huset som är beläget mycket centralt i Kista, endast några hundra meter från Kista Galleria. I fastigheten finns det hiss som når lokalen. Lokalen är anpassningsbar och lämoar sig för många olika verksamheter som till exempel kontor eller utbildning.

  Idag är lokalen indelad i två lokaler om 250 kvm respektive 471 kvm och sträcker sig över ett helt våningsplan. Det är genomgående mycket bra ljusinsläpp i hela lokalen. Lokalen är uppdelad i ett antal större och mindre rum, och givetvis även WC och pentry. I den större delen av lokalen är det idag anpassat för utbildningslokaler och mötes/konferensrum. Det finns även två pentryn, tre förrådsrum och tre WC.

  Lokalens utforming

  Lokalen består i dagsläget i huvudsak av ett antal större rum som tidigare nyttjats som lektionssalar. I lokalen finns även ett par större öppna lounge-/pausytor, ett stort konferens-/mötesrum, två pentryn, tre förrådsrum och tre WC.

  Lokalen har mycket goda förutsättningar att moderniseras och anpassas med planlösningar som passar tillträdande hyresgästs önskemål.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:

   - Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter.

   - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 400 meter och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter.

   - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 10 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda.

   - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping.

   Parkering: P-platser finns att hyra intill fastigheten. Separat kö och avtal. Det finns även besöksparkering vid entrén.

   Närservice

   Fastigheten ligger endast 100 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m.

   Den populära och välbesökta Kistamässan, som är Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning, ligger bara några kvarter bort, intill nybyggda Victoria Tower som bl.a. inrymmer Scandics nya hotell med möjligheter till möten och konferenser i unik och exklusiv miljö.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna