Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Framtidens kontor mitt i Kista

Kistagången 12, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  250 - 1660 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Länkar

  Beskrivning

  Dessa lokaler belägna i Time Buildning i centrala Kista har ett naturligt ljus som förhöjs av de genomgående moderna materialvalen.

  Lokalens utforming

  Planlösningen i nedre planet är mycket generös med rymliga lounge-ytor, konferensutrymmen och restaurang. Kontorens planlösningar kan för varje hyresgäst varieras på ett effektivt sätt. Individuella önskemål och specialanpassningar kan tillmötesgås för bästa trivsel och komfort. Varje plan är beräknat för ca 168 personer och max antal per ca 510 kvm är 45 personer

  Om fastigheten

  Med en modern fasad som är rak i linjerna och i ljust tegel står Time Building på Kistagången 12. Till fastigheten finns det två entréer för hyresgästens bekvämlighet och flexibilitet.

  Alla husets hyresgäster bistås av deras bemannade service-center.

  I entréplanet finns även restaurang och ett affärsutbud. Det planeras även för ett café som en del av lobbyn.

  Övrigt

  Kyla finns i hela huset via kylbafflar. I fastighetens lounge/lobby-area och ”drop in office” kan alla besökare utnyttja de bekväma och effektiva ytorna fritt.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Till Kista tar ni er enkelt med tunnelbana, pendeltåg eller buss. Helenelunds pendeltågsstation ligger endast 5 minuter bort. Pendeltåget går till Arlanda och Uppsala, vilket underlättar för de långväga besökarna. Tunnelbanan ligger ca 10 minuters gångväg bort och ett flertal bussar passerar alldeles i närheten. Vägförbindelserna är utmärkta i både norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

   Parkering: Parkering finns i nära anslutning till fastigheten.

   Närservice

   Närhet till Arne Beurlings Torg där ni finner flertalet restauranger, café, My way-butik, Victoria Tower och Kistamässan. Kista Galleria ligger ca tio minuters gångväg bort, där finns ett stort utbud av service såsom vårdcentral, butiker, gym, restaurang, biograf med mera, gallerian har generösa öppettider till kl 21

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna