Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lokal för utbildning eller kontor

Isafjordsgatan 30A, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  946 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3
 • Byggår

  1993

  Beskrivning

  Otroligt fin lokal med perfekt placering i huset. Hyresvärden söker gärna företag, myndigheter eller utbildningsföretag för den tomma ytan.

  Fastigheten har en bredd när det kommer till nuvarande hyresgästernas verksamheter vilket skapar många interna möjligheter att nätverka och hitta affärspartners.

  Fastigheten är uppbyggd med så lite bärande väggar som möjligt vilket möjliggör att kontoret är flexibelt för anpassning.

  Företag som hyr kontor i fastigheten idag är bland annat: Skatteverket, Intel och Jensen Education

  Om fastigheten

  Huset är en välskött kontorsfastighet med tillhörande uteplatser. Fastighetens totala volym uppgår till ca 25 000 kvm. Till fastigheten finns även parkeringar, både i garage och utomhus.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Från fastigheten till tunnelbanan tar det 2-3 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer.
   Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna