Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Rymlig lokal i ett plan, högst upp i huset med möjlighet till terrass

Borgarfjordsgatan 14A, Kista, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1615 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  5
 • Byggår

  1987
  Tagg:
  kreativ

  Beskrivning

  I denna ljusa och trevliga lokal finns stor potential att skräddarsy en mötesplats för just er verksamhet. Här finns tillgång till varuhiss och möjlighet att bygga en takterrass i direkt anslutning till kontoret.

  Här erbjuds ni en modern lokal till ett förmånligt pris, endast 4 minuters promenad från Kista Galleria och tunnelbanan. Granne med Stockholms Universitet och övriga hyresgäster i det nybyggda kvarteret NOD.
  Som hyresgäst i Kungsledens Kista-kluster erbjuds ni möjlighet att ta del av gemensamma funktioner så som receptionstjänster, konferensrum, hörsal, cykelrum, omlädningsrum med mera.
  Välkomna på visning!

  Granne i huset: Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning

  Om fastigheten

  Ett attraktivt hus om totalt ca 12 000 kvm, med ljusa och effektiva lokaler. Parkering erbjuds i varmgarage och utomhus.
  En kort promenad om 4-5 min leder till T-bana, busstorget och Kista galleria med dess rika utbud av service. Och lika nära är det till grönområden för en stärkande lunchpromenad.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Från fastigheten till tunnelbanan tar det ca 4-5 minuter att promenera. Flera busslinjer går genom området, även en buss som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen Helenelund. Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer.
   Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbjuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbjuder O'Learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna