Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Etagekontor i tre plan med uteplats

Österögatan 1, Kista

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  2500 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Komplett kontorsfastighet fördelad över tre plan med källare. Planen är planerade med en genomtänkt kombination av rum och öppen planlösning. Varje våning är utrustad med pentry och en välkomnande reception. Tillhörande lokalen finns även en egen uteplats.

  Första våningen utgörs bland annat av flera konferensrum i blandad storlek.

  Lokalens utforming

  Trevlig etagelokal i tre våningsplan med källare i smart kombination av rum och öppen planlösning. Det finns ett pentry på varje våningsplan och välkomnande reception. Flertalet konferensrum i varierande storlek finns samlade på plan 1.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Till Kista tar man sig enkelt med såväl tunnelbana som pendeltåg eller buss. Helenelunds pendeltågsstation är endast 10 minuters promenad bort. Sedan 2012 går pendeltåget både till Arlanda och Uppsala, vilket är en fördel för de långväga besökarna. Fastigheten är belägen intill Kymlingelänken vilket ger goda förbindelser till såväl E4:an som E18. Därtill stannar flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplats i Kista.

   Parkering: Parkering finns i anslutning till fastigheten.

   Närservice

   Kista Galleria erbjuder det mesta inom service så som restauranger, systembolag, matvarubutiker, biograf, träningscenter mm. Även mötesplatsen Arne Baurlings Torg nås med en kortare promenad. Här finns bland annat en populär lunchrestaurang, Kistamässan samt Victoria Tower.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 2500 m², på Österögatan 1, Kista
   Ledigt Kontor om 2500 m², på Österögatan 1, Kista

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna