Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Jaktgatan 29, Stockholm

Jaktgatan 29 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  40 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2016

Beskrivning

Modern och trivsam hörnlokal om ca 40 kvm i Norra Djurgårdsstaden. Lokalen kan hyras ut med befintliga möbler.

Modern och trivsam hörnlokal om ca 40 kvm i Norra Djurgårdsstaden. Lokalen lämpar sig utmärkt till mindre kontor. Flertalet caféer och restauranger i området. Indraget fiber.

PLANLÖSNING

Lokalen har ett trevligt hörnläge med stora fönster i två väderstreck. Pentry och toalett. 

OMGIVNING/NATUR

Lokalen är belägen i nära anslutning till Gasverket - en central del i utvecklingen av Norra Djurgårdsstaden från stängd industrimiljö till en centrummiljö med service och kultur. Här byggs en ny, levande och hållbar stadsdel där boende blandas med företagande och naturupplevelser med kulturella attraktioner. Nära till vatten och nationalstadsparken.

KOMMUNIKATIONER

Norra länken och trafikplats Värtan ger snabb bilaccess. Cykelvägar och gott om cykelparkeringar ger också hög tillgänglighet och är en del i stadsdelens miljöprofilering.
Närmaste tunnelbanestation är Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter. Närmaste busstation är Gasverket som trafikeras av buss 55 och stomlinje blåbuss nr 6, vilka tar dig snabbt till city eller vidare genom stan. Buss 75 trafikerar även sträckan Ropsten-Centralstationen. Inom räckhåll har du dessutom Tekniska Högskolan och Östra station där såväl tunnelbanan, bussar och Roslagsbanan ansluter. Pendlarbåt trafikerar Ropsten vår – höst.

NÄRSERVICE

Utbudet av service, restauranger, caféer, barer, affärer, gym, parker och systembolag ger området karaktär och känsla.

EKONOMI

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal