Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Hammarby Fabriksväg 43, Stockholm

Hammarby Fabriksväg 43 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  203 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3 av 8
 • Byggår

  1949

Beskrivning

Nyrenoverad lokal med egen entré.

Trivsam och nyrenoverad lokal med egen entré i härliga Hammarby sjöstad. Lokalens stora plus är sin alldeles egna entré på Virkesvägen 26 intill Hammarby Fabriksväg. Entrén skapar möjligheter för en välkomnande receptionsyta för era kunder och anställda. Den centrala delen av lokalen finns en trappa upp med en naturlig avdelning från vänster med lounge, mötesrum & stort kök/pentry. Till höger om trappan finns ett stort öppet landskap med stort antal fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Lokalen renoverades för 1 år sedan och tillhör husets moderna standard. Tillträde 1/5.

Filer

Planritning

  Kommunikationer

  Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Luma. Det är också nära till t-banan vid Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns både cykelställ på gatan och i garaget. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i fastighetens garage. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

  Närservice

  I Hammarby finns det gott om restauranger, träningsanläggningar, en hel del butiker samt post och banker. Närbelägna köpcentrum är Sickla, Globen, Forum och Ringen.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal