Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Ekholmsvägen 36, Stockholm

Ekholmsvägen 36 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  541 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  1

Beskrivning

Modernt kontor intill Skärholmens Centrum.

Precis intill Skärholmens Centrum är denna fina lokal belägen. I entrén möts man av en rymlig och välkomnande receptionsyta som ger ett trevligt intryck.

Planlösningen består av rumsindelade kontor, två större konferensrum i mittkärnan av lokalen, ett fint och stort pentry och två förråd som ger goda förvaringsmöjligheter.

Kontorens glasväggar med frostat glas ger en insynsskyddande effekt samtidigt som de leder in ljuset mot korridoren. De fräscha och ljusa ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Är man lite frusen kan man alltid använda lokalens bastu till att värma sig med.

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är Skärholmens grönaste fastighet i dubbel bemärkelse. Först och främst för den gröna fasaden men även för de omfattande miljöåtgärder som gjorts.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge.

  Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20.
  Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

  Parkering: Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal