Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Ulvsundavägen, 108 - Bromma

Ulvsundavägen 108, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  120 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Högst upp i denna fastighet som ligger längs med Ulvsundavägen finns kontorslokaler i en s.k. kontorsgemenskap där hyresgästerna delar på gemensamma ytor i form av pentry, WC och trapphus/lounge.
  Nu finns 120kvm ledigt övriga rum är uthyrda!

  Lokalerna är flexibla och har flera olika användningsområden, som exempelvis kontor, showroom, studio, mottagning, etc. Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

  Lokalens utforming

  På plan 2 finns nu en större yta/rum ledig i denna kontorsgemenskap om ca 120 kvm som i dagsläget är uppdelad i en stor öppen yta och två mindre kontorsrum, samt ett förråd.

  Utöver finns ett pentry samt wc och dusch.

  Fiber från Comhem finns indraget i lokalen

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

   Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

   Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

   Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.

   Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

   Närservice

   I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna