Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Ulvsundavägen, 108 - Bromma

Ulvsundavägen 108, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  420 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas
 • Våning

  1
 • Byggår

  1940

  Beskrivning

  Denna mycket rymliga lokal ligger en trappa upp i fastighetens gårdshus och har tidigare nyttjats som dansstudio, men planlösningen är flexibel och går att anpassa för flera olika användningsområden förutom lager/kontor.

  Vid trapphusets entré på fastighetens gårdsplan finns även en lastkaj med en stor lasthiss, som underlättar transporter till och från lokalen.

  Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

  Lokalens utforming

  Lokalen består i dagsläget av en blandning av större öppna ytor i kombination med ett flertal kontors-/mötesrum i olika storlekar i lokalens inre delar och som avdelats med glaspartier. Dessutom finns även ett större pentry/kök med pausyta, förrådsrum, samt WC.

  Ytorna kan enkelt anpassas genom att skräddarsy planlösningen för olika ändamål och skapa moderna, yteffektiva och funktionella lokaler som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov av lokaler att verka och trivas i.

  Kommunikationer

  Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.

  Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.

  Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).

  Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.

  Parkering: Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

  Närservice

  I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna