Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Bobergsgatan 75, Stockholm

Bobergsgatan 75 - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  83 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresbeskrivning

  3 000 kr/m²/år
 • Byggår

  2019

Beskrivning

Nybyggd butikslokal om ca 83 kvm i Norra Djurgårdsstaden.

Nybyggd butikslokal/cafélokal i ett innovativt, modernt och miljöanpassat område som växer fram i Hjorthagen. Lokalen är ca 83 kvm och ligger med skyltfönster mot Huvudgata. Intill byggs ett nytt torg med en stor lekplats som blir en klar samlingspunkt för familjer i området.
Tvärs över gatan kommer Systembolaget att flytta in och i kvarteret bredvid finns bl.a. Coop och Apotek. Etablera dig mitt i där det är ca 15 000 nya invånare, 6 000 nya lägenheter samt ca 10 000 kvm lokalytor.

PLANLÖSNING

Lokalen är nästan färdigställd så att endast ytskikt återstår för hyresgästen att själv installera så att denne får lokalen utformad i precis den stil som de önskar för sin verksamhet.
Lokalen överlämnas enligt följande skick;
Färdigt badrum med klinkergolv, målade vita väggar, handfat, wc samt dusch. 
Förberett för pentrybyggnation med framdragning av vatten samt avloppsledningar. 
Väggarna är av gips eller betong och är grundmålat.
Golvet är avjämnat betonggolv förbetett att lägga övergolv (såsom ekparkett, klinker etc).
Allt är tillgänglighetsanpassat enligt gällande tillgänglighetskrav.

OMGIVNING/NATUR

Gasverket - en central del i utvecklingen av Norra Djurgårdsstaden. Från stängd industrimiljö till en centrummiljö med service och kultur. Här planeras en ny, levande och hållbar stadsdel där boende blandas med företagande och naturupplevelser med kulturella attraktioner. Utbudet av service, restauranger, caféer, barer, affärer, gym, biografer, konferensanläggningar, systembolag och hotell, skall ge området karaktär och känsla. Hela området beräknas vara klart ca 2022. Intill lokalen byggs nu en fantastisk park där många familjer kommer att samlas för lek och fritid. 

KOMMUNIKATIONER

Norra länken och trafikplats Värtan ger snabb bilaccess. Cykelvägar och gott om cykelparkeringar samt CityBikesstationer ger också hög tillgänglighet och är en del i stadsdelens miljöprofilering. På några års sikt kommer även Spårväg city att trafikera stadsdelen.
Närmaste tunnelbanestation är Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter. Närmaste busstation är Gasverket som trafikeras av buss 55 och stomlinje blåbuss nr 6, vilka tar dig snabbt till city eller vidare genom stan. Buss 75 trafikerar även sträckan Ropsten-Centralstationen. Inom räckhåll har du dessutom Tekniska Högskolan och Östra station där såväl tunnelbanan, bussar och Roslagsbanan ansluter. 

ÖVRIGT

Verksamheter: Lokalen är lämplig för verksamheter med kundflöde såsom café, salladsbar, butik, detaljhandel, mäklarkontor, eller liknande.
Lokalen är ej lämplig för restaurang.
Krav att hyresgästen är momsregistrerad.
Ekonomi:
Kallhyra: 20 750 kr/mån
Tillkommer:
Fastighetsskatt 5 040 kr/mån
Värme och vatten 381 kr/mån
Internet 260 kr/mån
Totalt: ca 26 430 kr/mån
El och avfall tillkommer
Moms tillkommer

Hyresbeskrivning

3 000 kr/m²/år

Fler foton

Upptäck området i närheten av denna lokal