Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

En lokal 350m från t-banan - perfekt för dig som vill ha en intern- och en extern del

Finlandsgatan 16, Akalla, Kista

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  669 - 1370 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3

  Beskrivning

  Högt upp i fastigheten finner du detta kontor. Det höga läget ger bra ljusinsläpp och skapar en härligt ljus lokal. Det finns två möjliga entréer - perfekt för dig som vill ha en intern samt en extern del. Lokalen erbjuder en flexibel planlösning som möjliggör öppet landskap eller en rumsindelad lösning. I samma byggnad finns ett trevligt café och mitt emot fastigheten ligger områdets gym. Flyttar du hit får du grannar som är både innovativa och framgångsrika.

  Lokalens utforming

  Flexibel.

  Om fastigheten

  Modernt kontor med plåt och glasfasad. Microsoft, som är granne i området, är ett exempel på ett framgångsrikt företag som redan finns etablerat i området. Deras kontor blev dessutom utsett till Sveriges snyggaste kontor 2013.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13.
   Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen.
   Flertalet bussar trafikerar området och tar dig till det flesta närliggande områdena.
   Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter.
   Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

   Parkering: Avtalas. Garage finns.

   Närservice

   På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 669 - 1370 m², på Finlandsgatan 16, Kista
   Ledigt Kontor om 669 - 1370 m², på Finlandsgatan 16, Kista
   Ledigt Kontor om 669 - 1370 m², på Finlandsgatan 16, Kista

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna