Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östermalmsgatan 87c, Stockholm

Östermalmsgatan 87c - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  419 m²
 • Inflytt

  2021-07-01
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  1 - 40 arbetsplatser
 • Byggår

  1914

Beskrivning

Lokalen med rumslösning för två personer per rum. Möjligt att göra om till storrumslöning. Fina oljade trägolv. Rummen är väldigt ljusa mycket beronde...

Lokalen med rumslösning för två personer per rum. Möjligt att göra om till storrumslöning. Fina oljade trägolv. Rummen är väldigt ljusa mycket beronde på de fina höga fönsterna och har en härlig rymd.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Kommunikationerna är goda, såväl med tunnelbanans röda linje vid Karlaplan och Stadion samt buss 1, 4, 42, 44 och 72. Länk till SL:s webbplats

  Parkering: Besöksparkering finns på gatorna runt fastigheten samt bakom huset. Inga motorfordon får parkeras på fastighetens gård. Hyresgäster kan kontakta Parking Partner AB på telefon 08-120 305 90 eller besöka  www.parkingpartner.se för att hyra p-plats på parkeringen. Parkeringen är dock mycket populär vilket innebär att viss kötid för att få hyra p-tillstånd kan förekomma. På andra sidan Valhallavägen, vid fastigheten Svea Artilleri, finns även ett garage med många lediga platser. Ta kontakt med Parking Partner AB om du är intresserad av att hyra där.

  Närservice

  Närservice finns på flera ställen i närområdet bland annat i Fältöverstens köpcentrum som ligger alldeles intill med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m. Utöver detta finns ett antal närliggande mindre restauranger och caféer bland annat Restaurang Kontoret, Tössebageriet och Tomtebageriet. Passa även på att besöka Maximteatern, som ligger strax söder om den vackra allégatan Karlavägen.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal