Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Humlegårdsgatan, 4 - Östermalm

Humlegårdsgatan 4, Östermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  124 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  12 dagar sedan
 • Våning

  2
 • Byggår

  1929

  Beskrivning

  Rumsindelad kontorslokal på våning 2 i fastighet med sekelskifteskänsla och trivsam atmosfär. Här finns möjlighet att skapa en representativ samt hemtrevlig kontorsmiljö med närhet till citypuls och affärsliv, bara ett stenkast från Östermalmshallen, Stureplan och Humlegården.

  Ljusa ytskikt, trägolv, stora fönster och högt i tak skapar en rymlig känsla i kontorsrummen. De olika rumsstorlekarna möjliggör för en blandning av både enskilda arbetsplatser och rum med lite större mötesyta.

  Gör en intresseanmälan eller ring för mer information om lokalerna eller för att boka in en visning på plats.

  Lokalens utforming

  Ytorna disponeras över en lång hallkorridor, som löper genom hela lokalen. Korridoren ansluter till ett flertal rum i blandade storlekar med stora fönster ut mot grannhus och gatorna nedanför. Här finns också WC, pentry och ett mindre utrymme som tidigare brukats som förrådsrum. I dagsläget används lokalen som vårdinrättning, men ytorna kan med fördel anpassas tilll kontor. Lokalen har genomgående vitmålade ytskikt och alla rum, med undantag för WC och pentry, har parkettgolv i trä. Nås både via trapphus och hiss.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Det centrala läget innebär mycket goda kommunikationsmöjligheter.

   Bil: Söderifrån nås fastigheten via Klaratunneln och Kungsgatan. Norrifrån via Frösundaleden och Birger Jarlsgatan.

   T-bana: På ca 2 minuters promenadavstånd ligger närmaste T-banestation, Östermalmstorg på röda linjen.

   Buss: Flertalet bussar stannar på närliggande Sturegatan.

   Parkering: Avsatta platser för bilparkering finns i området. Bland annat parkeringshus på närliggande Biblioteksgatan.

   Närservice

   Området erbjuder ett mycket stort serviceutbud på mycket nära avstånd. Här finns stora aktörer inom många olika branscher, bland annat Östermalmshallen, Åhléns, Spotify och Sturecompagniet. Bibliotek, biograf, apotek, vårdinrättningar och skolor finns också i området. Likaså bank-, post- och hotellverksamheter.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna