Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Hangövägen, 29 - Östermalm

Hangövägen 29, Östermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  361 m²
 • Inflytt

  2020-06-01
 • Inkommet

  37 dagar sedan
 • Våning

  4
 • Byggår

  1992

  Beskrivning

  I nära anslutning till Östermalm ligger UNO, en kontorsfastighet med det mesta. Förutom det härliga läget precis vid vattnet kommer utomhusmiljöerna erbjuda mer grönska och fler ytor att mötas på. Men det är inomhus den största förändringen sker. Här renoverar vi alla kontorslokaler och öppnar upp för fler företag att ta del av husets möjligheter. För den som cyklar till jobbet har vi cykelparkering både utanför entrén och inne i huset, samt möjlighet till omklädning och dusch samt bastu. Fastigheten kommer också att miljöcertifieras i enlighet med Breeam in use.

  Tillsammans med de andra fastighetsägarna i området formar vi en inspirerande och inkluderande stadsmiljö. Vad mer kan önskas när du ska hyra kontor?

  Hyresbeskrivning

  3 200 kr/m²/år. Ej specificerad: värme 195 kr/m² och år, fastighetsskatt 147 kr/m² och år.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Gärdets tunnelbanestation
   Buss 1
   Buss 76
   Båtlinje
   Norra länken.

   Närservice

   Närmaste granne är Scandic Ariadne – områdets största hotell. Här finns tillgång till service så om konferensrum, övernattning, restaurang och Skybar.

   På gångavstånd finns dagligvaruhandel med ICA Kvantum runt knuten, här finns även ett antal lunchrestauranger att välja på. I takt med att området utvecklas kommer fler restaurangen att etableras.

   I närområdet finns även etablerade gym som SATS och Friskis & Svettis.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna