Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Östermalmsgatan 87c, Stockholm

Östermalmsgatan 87c - Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  516 m²
 • Inflytt

  2020-09-15
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  38 - 42 arbetsplatser
 • Byggår

  1914

Beskrivning

Modern kvalitet i byggnad med anor
Högst upp i denna imponerande byggnad är det lätt att trivas - rummen är stora med harmoniska proportioner och...

Modern kvalitet i byggnad med anor
Högst upp i denna imponerande byggnad är det lätt att trivas - rummen är stora med harmoniska proportioner och vackra fönster som släpper in dagsljuset och bjuder på fin utsikt över innergårdar och hustak. Den tidigare hyresgästen använde lokalerna i första hand för konferenser och internutbildningar, så inomhusklimatet är anpassat för många människor. Trots att huset snart fyller 100 år kan vi föreslå en möblering med en effektivitet på 16 kvadratmeter per arbetsplats.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Kommunikationerna är goda, såväl med tunnelbanans röda linje vid Karlaplan och Stadion samt buss 1, 4, 42, 44 och 72. Länk till SL:s webbplats

  Parkering: Besöksparkering finns på gatorna runt fastigheten samt bakom huset. Inga motorfordon får parkeras på fastighetens gård. Hyresgäster kan kontakta Parking Partner AB på telefon 08-120 305 90 eller besöka  www.parkingpartner.se för att hyra p-plats på parkeringen. Parkeringen är dock mycket populär vilket innebär att viss kötid för att få hyra p-tillstånd kan förekomma. På andra sidan Valhallavägen, vid fastigheten Svea Artilleri, finns även ett garage med många lediga platser. Ta kontakt med Parking Partner AB om du är intresserad av att hyra där.

  Närservice

  Närservice finns på flera ställen i närområdet bland annat i Fältöverstens köpcentrum som ligger alldeles intill med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m. Utöver detta finns ett antal närliggande mindre restauranger och caféer bland annat Restaurang Kontoret, Tössebageriet och Tomtebageriet. Passa även på att besöka Maximteatern, som ligger strax söder om den vackra allégatan Karlavägen.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal