Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Rum för 1 person

Stjärntorget 2, Råsunda, Solna

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  5 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  69 dagar sedan
 • Hyresindikation

  Saknas
 • Byggår

  2015

  Beskrivning

  Nybyggt kontorsrum för 1 person.

  Quick Office Mall of Scandinavia hyr ut kontorsrum, kontorsplatser/co-working, mötesrum och företagsadress i en modern och unik kontorsmiljö.

  Lokalen är nybyggd och har moderna co-working ytor med avgränsade arbetsplatser. Högt till tak och inglasade kontorsrum. Mötesrum med den senaste tekniken trivsamma lounge ytor och en aktivitetshörna för nätverkande och erfarenhetsutbyten.

  Hos Quick Office väljer du det servicepaket som passar dig och ditt företag bäst.
  I våra servicepaket ingår alltid:
  - Reception med kund- och paket/posthantering
  - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet
  - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber
  - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se
  - El, värme, fastighetsskatt.
  - Kontorsmöbler
  - Kaffe
  - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg
  -Städning

  Personlig service
  Vår Kontorsvärd tar hand dig och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. Kontorsvärden underlättar för dig i din vardag och hjälper till med allt från att boka catering till ditt möte och ser till att förbrukningsmaterial alltid är påfyllt. Receptionen är bemannad 9-21.

  Mötesrum
  Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Enkelt att boka direkt på vår hemsida quickoffice.se/motesrum från 1 timme och uppåt. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell.

  Loungeytor och aktivitetshörna
  Kontorshotellet har har flera trivsamma loungeytor för möten, paus och nätverkande. Behöver du inspiration och lite vila finns vår roliga aktivitetshörna med golf och tv-spel.

  IT
  Givetvis finns snabbt och stabilt Internet. Övrig kringutrustning såsom print och scanning håller hög kvalité och har senaste tekniken.

  Säkerhet
  Vårt passagesystem, larm och samarbetet med vaktbolag gör att du kan känn dig trygg som hyresgäst på Quick Office Kontorshotell.

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

  Närservice

  Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna