Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Pipers väg 28, Solna

Pipers väg 28 - Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  660 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  59 dagar sedan
 • Byggår

  1920

Beskrivning

Hyr två nyrenoverade våningsplan om totalt 660 kvm i ett fantastiskt naturnära läge. Närhet till sjö och grönska såväl som kommunikationer.

Sällan skådad kombination av anrik herrgårdsmiljö, moderna kontorslokaler och natursköna omgivningar i ett centralt läge med närhet till kommunikationer!

I ett av Stockholms charmigaste lägen invid Brunnsviken, 5 km från Stockholm citycenter, finns nu möjlighet att hyra två våningsplan om ca 660 kvm. En ny flygel ska uppföras i samma 1920-tals anda som befintlig bebyggelse med interiör som anpassas efter hyresgästens önskemål. Pipers Parks erbjuder även befintliga gemensamma utrymmen så som reception och lunchrum.

På fastigheten finns i dagsläget en huvudbyggnad med tillhörande flygel som nu ska kompletteras av ytterligare en flygel. Byggnaderna har ett härligt sydläge med både soldränkt innergård och takterrass som blickar ut över Brunnsvikens vatten. Hela området har en herrgårdskaraktär med tidsenliga byggnader och omgivningar.

OMGIVNING/NÄRSERVICE
I direkt närhet finns promenad- och löparstråk invid vattnet som tar dig hela vägen in till centrala Stockholm. Utmed dessa stråk finns stopp så som Tivoliparken, Bergianska trädgården, Edvard Andersons växthus och Brunnsviksbadet.

Pipers Park erbjuder matautomater med stort utbud av färdiglagad mat. En kort promenad från fastigheten finns pittoreska Kafé Sjöstugan som under sommarmånaderna har öppet alla dagar och vid Bergshamra centrum finns en välsorterad Ica Nära och restaurang.

KOMMUNIKATIONER/PARKERING
Goda kommunikationsmöjligheter med 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Bergshamra som tar dig till centralen på 13 minuter. Från Bergshamra finns också flertalet busslinjer. Om pendling till jobbet sker via pendeltåg finns det buss från Solna Station till Bergshamra centrum alternativt dryga 12 minuter med cykel.

Bilvägen är smidig med närhet till både E18 och E4 och gott om parkeringar på fastigheten. Drygt 11 minuter körväg från Lidingö, 10 minuter från Sollentuna, 17 minuter från Bromma, 15 minuter från Östermalm och 13 minuter från Kungsholmen.

Filer

  Andra filer

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal