Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Storgatan, 26 - Huvudsta

Storgatan 26, Huvudsta, Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  426 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Denna flexibla och lättillgängliga lokal om ca 426 kvm har ett ostört läge med fönster mot innergården en trappa upp, och med ingång i markplan från Storgatan. Den kommer att vara i toppmodernt nyskick för nästa hyresgäst, då den för närvarande genomgår en totalrenovering.

  Ytorna har tidigare nyttjats som kontor, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för utbildning, mottagning eller showroom.

  Här finns med andra ord mycket goda möjligheter att skräddarsy lokalen med planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta tillträdande hyresgästs önskemål om moderna, yteffektiva och representativa lokaler att verka och trivas i.

  Vid behov finns även möjlighet att kombinera denna lokal med de intilliggande lokalerna om 150 kvm respektive 248 kvm som har entréer intill varandra.

  Lokalens utforming

  Planlösningen i denna lokal är flexibel, då den kommer att totalrenoveras med nya ytskikt, golv, innertak glaspartier etc, vilket ger tillträdande hyresgäst mycket goda möjligheter att påverka såväl ytskikt/glaspartier som planlösning/rumsindelning efter behov och önskemål.

  Enligt det bifogade ritningsförslaget får lokalen flera större öppna ytor, mötesrum, pentry med lounge, två WC - varav en med dusch, samt serverrum, förråd och städskrubb. Bifogat finns även en visionsbild med alternativt förslag till planlösning.

  De intilliggande lokalerna, om 150 kvm respektive 248 kvm, håller också på att renoveras, och det är därmed möjligt att vid behov kombinera dessa ytor med denna lokal.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

   Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

   Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

   Parkering: Det finns parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

   Närservice

   I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

   Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna