Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Storgatan, 26 - Huvudsta

Storgatan 26, Huvudsta, Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Nu finns möjlighet att hyra ett helt nyrenorat kontor om 150kvm i markplan med närhet till både Solna C och västra skogen. Även lättillgänglig för bilburna från E4:an.

  Lokalen lämpar sig främst som kontor men kan även nyttjas för andra verksamheter exempelvis kontor/showroom eller kontor med mindre lager.

  Lokalen har helt nya ytskikt och ni skulle bli den första som sitter där.
  Kontoret har fått ett nytt modernt pentry, en textilmatta som går i grått, vitmålade väggar, två mötesrum med glasparti, nytt undertak med infälld belysning samt två wc varav en med dusch.

  Lokalens utforming

  Lokalen utgörs främst av en stor öppen yta med plats för 12-14 kontorsplatser i öppet landskap.
  Kontoret har fönster längs med hela sidan ut mot Storgatan.
  I anslutning till entré finns två mötes/kontorsrum ett mindre och ett större.
  I det större får det med fördel plats 6-8 personer för möten och i det mindre 2-3 personer.
  Ett nytt pentry med plats för sittdel.
  Två wc varav en med dusch

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och Essingeleden.

   Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd - Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

   Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

   Parkering: Det finns gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator invid fastigheten.

   Närservice

   I fastigheten finns ett gym, och mittemot finns två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m.

   Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna