Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Storgatan, 26 - Huvudsta

Storgatan 26, Huvudsta, Solna

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  365 m²
 • Inflytt

  5/1/2018 - Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Denna mycket flexibla lokal ligger i fastighetens markplan, med egen entré och gott om fönster mot den vältrafikerade Storgatan. Ytorna har tidigare nyttjats som kontor, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för utbildning, mottagning eller showroom.

  Ytorna har tidigare varit uppdelade i två lokaler som nu kommer att slås samman, vilket ger mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler.

  De bifogade planritningarna i denna annons visar lokalen i befintligt utförande samt ett förslag till ny planlösning, och interiörbilderna utgörs av inspirationsbilder från liknande lokaler.

  Lokalens utforming

  Lokalens ytor har varit uppdelade i två olika lokaler, men dessa kommer nu att slås samman till en enda lokal, med ingång från gatuplan på Storgatan.

  Ytorna består i dagsläget av ett antal kontorsrum i olika storlekar, i kombination med flera öppna ytor, förråd, pentryn och pausytor, samt två WC.

  Då fastighetsägaren är ett byggföretag finns här mycket goda möjligheter att, i samarbete med dem, modernisera lokalen och skräddarsy en ny planlösning som passar tillträdande hyresgästs önskemål om moderna, yteffektiva och representativa lokaler att trivas i.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Det är smidigt att ta sig till fastigheten, som ligger strategiskt placerad intill Storgatan, som löper som en pulsåder genom området, och som snabbt tar dig till de större lederna Huvudstagatan, Frösundaleden, Pampaslänken och E4/E20.

   Inte mindre än tre tunnelbanestationer finns inom gångavstånd: Solna Centrum, Huvudsta och Västra Skogen, varav Solna Centrum är den som ligger närmast, på endast 500 meters avstånd.

   Det finns även ett stort antal busslinjer, 113,152, 507, 952, 197, som samtliga har hållplats strax utanför fastigheten och som trafikerar bl.a. Bromma, Sundbyberg, Solna Centrum, Liljeholmen, Bromma flygplats, Karolinska sjukhuset, Stockholm C, Fridhemsplan, Kista, Akalla, Sollentuna.

   Parkering: Det finns lediga parkeringsplatser i anslutning till fastigheten, till en kostnad av 500 kr/st, exkl moms. Det finns även parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

   Närservice

   I fastigheten finns ett välutrustat gym, och tvärs över gatan två populära lunchrestauranger. Ett femtiotal meter bort, vid korsningen Storgatan/Huvudstagatan finns ett flertal butiker med bl.a. livsmedelsaffär, frisör, kemtvätt m.m. Ytterligare några hundra meter bort finns även restaurang Asplund, som drivs av stjärnkocken Fredrik Eriksson. Solna Centrum, endast 500 meter bort, har mer än 100 butiker och restauranger och all service man kan önska.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna