Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Solna Port - ett stenkast från tullarna

Råsundavägen 2, Hagalund, Solna

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  500 - 18000 m²
 • Inflytt

  Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Byggår

  2002

  Beskrivning

  Ett stenkast från tullarna hittar du Solna Port. Läget är svårslaget. Stora, moderna ytor i stadens omedelbara närhet ger dig en kombination av trivsel, pris och funktion. Och möjligheten till en riktigt bra affär. Här finns möjlighet att hyra precis vilken storlek och lösning som önskat, från 500 - 18 000 kvadratmeter, med en hög grad av hyresgästanpassning.

  Solna Port är ett karaktäristiskt landmärke längs E4:an strax innan Norrtull. Läget är enastående med utmärkta kommunikationer i alla riktningar. Kontorsytorna är ljusa och inbjudande, med stora möjligheter till individuell hyresgästanpassning. Solna Port erbjuder ett stort antal servicefunktioner, och i närområdet finns ännu fler. Välkommen till de obegränsade möjligheternas hus.

  Målgrupp

  Solna Port passar företaget som kräver ett utmärkt kommunikationsläge i en fastighet som samtidigt har allt. Då lokalerna skräddarsys efter kundens behov är det enkelt att skapa unika lösningar som är svåra att konstruera i innerstaden. Med allt från 500 - 18 000 kvadratmeter passar fastigheten en rad olika typer av företag.

  Lokalens utforming

  Här har ni möjlighet att hyra kontor om allt från 500 till 18 000 kvadratmeter. I den bifogade 3D-Touren syns två stycken exempellokaler, en tom och en möblerad. Bifogat finns även planritningar på fastighetens alla plan.

  Skapa dig något eget

  I Solna Port finns det goda förutsättningar för dig att skapa en kontorsmiljö som passar ditt företag. Här möts du av ljus och rymd tack vare stora fönster, en takhöjd på nästan tre meter och anpassningsbar planlösning. Ett kontor designat för tjugohundratalets jobbkultur, där flexibilitet och nytänkande står i centrum.

  Nästan som att bygga lego

  Hos oss är det du som styr och ställer. Lokalerna låter sig skräddarsys över ett eller flera sammanhängande våningsplan. Du inreder och organiserar din kontorsmiljö exakt som du vill. Och om du behöver kreativ input eller kontakt med professionella arkitekter bistår vi dig gärna.

  Om fastigheten

  Solna Port som fastighet är en fastighet med full service, med allt från gym med bollplan till auditorium och 2st restauranger. För att uppleva fastigheten i sin helhet kan ni kika på 3D-Toursen längst upp i annonsen, där vi filmat restaurangerna, gymmet och konferensanläggningen. I Solna Port har dina medarbetare möjlighet att enkelt ta sig till jobbet både kommunalt eller med bil direkt in i garaget, börja sin dag på gymmet, njuta av en härlig lunch i de toppmoderna restaurangerna, och sedan avsluta dagen med ett seminarium i en konferensanläggning av världsklass, helt enkelt allt i ett och samma hus.

  Huset på Råsundavägen 2-16 stod färdigt 2002. Det är en respektingivande byggnad där robust tegel möter moderna glasytor. Invändigt är det högt i tak och generöst med ljusinsläpp från flera håll, med ett ovanligt bra skyltläge mot E4:an.

  Ett grönt arbetsklimat

  Hos oss står miljöfrågorna högt i kurs. Det märks på huset i sig, som är klassificerat enligt världsstandarden BREEAM med betyget Very Good. Här hittar du även en cykelparkering i garaget och ett ventilationssystem som bidrar till bra arbetsklimat.

  Parkera på gymmet - eller tvärtom

  Du finner ett stort garage i två våningar med hiss direkt till våningsplanen, ett stort och fräscht gym samt en toppmodern konferensanläggning med auditorium för upp till 120 personer. Gymmet har verkligen allt, ett stort bollplan, maskinpark, rum för fria vikter och även en egen spinninghall. Vi planerar även en reception, konferenscenter, restaurang, café, catering och annan kontorsservice.

  Filer

  Planritning

  Andra filer

  Kommunikationer

  Flera bussar stannar strax utanför huset. På gångavstånd finns pendeltåg som kan ta dig till både Uppsala och Arlanda, och invid pendeltågsstationen ligger Tvärbanan. Ett annat alternativ är flygbussarna.

  Parkering: Stort parkeringsgarage finns i fastigheten.

  Närservice

  Ett stort utbud av restauranger, shopping, nöjen och grönområden ligger på promenadavstånd. Du hittar exempelvis Friends Arena och Mall of Scandinavia, en av Nordens största gallerior, i Arenastaden. Det är bara att välja.