Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Gustav III:s Boulevard, 54 - Hagalund

Gustav III:s Boulevard 54, Hagalund, Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  397 m²
 • Inflytt

  1/1/2020
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Topprenoverad lokal på 397 kvm, bra ljusinsläpp och välplanerade ytor. Här behövs ingen renovering, bara att flytta in och sätta igång verksamheten. Du möts av en rejäl foajé med pentry och en öppen lokalen med fönster i tre väderstreck i landskapet. Extrem fina skyltlägena på fasad som erbjuds till företag som flyttar in här - cirka 150 000 fordon passerar varje dag på E4an. För träningsfantasten finns anläggningen Puls&Träning i fastigheten samt trevliga Hagaparken för de som hellre tränar utomhus. Goda parkeringsmöjligheter finns både i garage samt på besöksparkering på gatan utanför och en egen Vasakronan buss till våra hyresgäster som skyttlar vår fastighet och Solna Station.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Bil
   Direkt närhet till både E4:an såväl som E18. Det är cirka 5 km till innerstaden och tar ungefär 8-10 minuter med bil under normaltrafik. Till Arlanda tar resan cirka 30 minuter.

   Kollektivt
   Den som inte reser med bil tar pendeltåget till Solna Station alternativt Ulriksdal. Ca 300 bort finns ett flertal busslinjer som trafikerar norrort, Solna Centrum (T-bana) och till innerstaden. Tvärbanan ansluter vid Solna Station. Om några år kommer även T-bana anslutas vid Solna Station. Mer info finns på www.sl.se .

   Elbuss
   Från september 2019 erbjuds du som är hyresgäster i Frösunda en gratis pendlingsbuss till och från Solna Station. Bussen går helt och hållet på el och blir ett miljövänligt sätt att ta sig till och från jobbet. Syftet är att underlätta resvägen för våra hyresgäster och bussen är bara en av många tjänster som Vasakronan kan erbjuda. El-bussen kommer inte att gå på tidtabell, utan ska snurra mellan sina två stationer. Läs mer på vasakronan/elbuss .

   El-busslinjen kommer att trafikera området enligt nedan.

   Tider:
   – måndagar till torsdagar: 07:00-09:00 och 15:00-18:00
   – fredagar 07:00-09:00 och 14:00-17:00

   Stationer:
   – Gustav III:s Boulevard 64 (På- och avstigningsplats framför JM AB)
   – Kolonnvägen (pendeluppgången mot MoS, nedanför trapporna och fickan efter rondellen)

   Turtäthet:
   Avgång cirka var 10:e minut. Bussen kan följas i realtid på vasakronan/elbuss .

   Parkering: Varmgarage finns för våra hyresgäster på plan 1 och 2, med nedfart från Gustav III:s Boulevard 58-62. Besöksparkering finns utomhus vid garagenedfarten. I varmgarage finns parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. Laddstolparna erbjuder laddeffekt på 7,4 kW och har Typ 2 uttag. Ett särskilt parkeringstillstånd utfärdas för dessa platser. Vasakronan har gett Parking Partner uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: • du kontaktar Parking Partner vid frågor kring förhyrda platser. • du tecknar parkeringsavtal direkt med Parking Partner. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. • Parking Partner sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, kontakta Parking Partner på 08-120 305 94 eller uthyrning@parkingpartner.se. Deras kundtjänst nås enkelt på kundtjanst@parkingpartner.se eller 08-120 305 99.

   Närservice

   I närområdet finns flera restaranger, caféer, närbutiker och en livsmedelsbutik. Mall of Scandinavia samt Friends Arena på promenadavstånd med all tänkbar service och ett mycket stort utbud av restauranger och shopping.

   På promenadavstånd från fastigheten, vid Rosenborgsgatan 12, kan man vända sig till den Coor-bemannade receptionen för att hyra konferensrum, med storlekar mellan 14 upp till 50 personer.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna