Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Englundavägen 7, Solna

Englundavägen 7 - Solna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1100 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2
 • Byggår

  1963

Beskrivning

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli.

Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park. Lokalen ligger på våning 3 tr är idag inredd som öppet landskap. Kontorslokalen har ett generöst ljusinsläpp från tre håll och en ljus entré. Passar perfekt för företag som behöver en representativ entré.

Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, Evry, Unilever, Orkla, Cloetta, Net Insight, Snow Software, SBAB, Adecco bemanning med flera.

Garageparkering och markparkering finns i anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i grannfastigheten där det även finns duschmöljlighet och ventilerade skåp.

Filer

  Andra filer

  Kommunikationer

  Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park på 3 minuters gångavstånd. Pendeltåget tar bara 5 minuter till Odenplan och 7 minuter till T-centralen. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg och bussar till Arlanda och Bromma.

  Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

  Närservice

  I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
  Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

  Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park som finns i huset, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher. Härifrån kan man även beställa catering.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal