Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Trevlig kontorslokal i ett läge med utmärkta kommunikationer

Kung Hans väg 12, Rotebro, Sollentuna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  235 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

  Beskrivning

  Trevlig kontorslokal högst upp i fastigheten. Lokalens höjdpunkt är pentryt och lokalens altan.

  Fastigheten har ett utmärkt läge med närhet till E4:an och direkt ansllutning till Rotebro pendeltågstation.

  Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörsam. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Högst upp är det kontor. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trevlig paus-yta..

  Om fastigheten

  Fastighet har väldigt moderna trapphus i marmor och blankt stål. Byggåret är från början av 90-talet. I markplan finner du ett gym, apotek och Hörsam. På andra våningen så ligger Solletnunas största vårdcentral med öppen förskola och andra funktioner. Högst upp är det kontor. Atriumet i fastigheten ger ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en trevlig paus-yta.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Rotebro pendeltågsstation är framför porten till fastigehten.Buss 520,529.533 och 560 stannar också bokstavligen framför tröskeln till fastigheten.

   Närservice

   I fastigheten så finns det idag en tobaksaffär, gym och ett apotek. Det finns även vårdinrättningar som BVC och vårdcentral. Du finner även en öppen förskola och andra butiker. I området finns det café,restaurang och matbutik.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna