Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Hovslagarevägen 31, Sollentuna

Hovslagarevägen 31 - Sollentuna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  231 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  2

Beskrivning

Trivsamt kontor i Edsberg.

Här finner du ett kontor med härliga glaspartier och en välkomnande entré.

Glaspartierna ger detta rumsindelade kontor en öppnare känsla och det är möjligt att öppna upp till öppet landskap om så önskas.

Det finns totalt två entréer där den ena går via en loftgång och den andra går via trapphuset. Kontoret har även en generös takhöjd som gör att det känns luftigt och trivsamt.

Fastigheten Elektronen 4 är bebyggd med två industri-/kontor-/lagerbyggnader i en till tre våningar. Lokalerna nyttjas som kontor, lager och industri till flertalet hyresgäster.

Filer

Planritning

  Kommunikationer

  Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter.
  Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

  Fler foton

  Ledigt Kontor om 231 m², på Hovslagarevägen 31 - Sollentuna
  Ledigt Kontor om 231 m², på Hovslagarevägen 31 - Sollentuna
  Ledigt Kontor om 231 m², på Hovslagarevägen 31 - Sollentuna

  Upptäck området i närheten av denna lokal