Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Bäckvägen, 18 - Edsberg

Bäckvägen 18, Edsberg, Sollentuna

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  85 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  78 dagar sedan

  Beskrivning

  Välkommen till denna mindre och effektiva kontorslokal på markplan. Den egna ingången till lokalen gör det lätt att ta emot kunder.

  Genomgående ljus och trevlig lokal med flexibla ytor som ger en effektiv användning.

  Perfekt lokal för det mindre bolaget.

  Övrigt

  I denna fastigheten huserar verksamheter som sysslar med allt från grävskopor, växter och till dans. Det i ett område med både kontors- och industrifastigheter och med ett bostadsområde in på knuten. Här har vi kompletterat kontorsbyggnaden med en ny modern lagerbyggnad.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter.

   Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

   Parkering: Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

   Fler foton

   Ledigt Kontor om 85 m², på Bäckvägen 18, Sollentuna

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna