Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Industrilokal - Ryssviksvägen, 2 - Nacka

Ryssviksvägen 2, Nacka, Nacka

 • Lokaltyp

  Industri
 • Storlek

  527 m²
 • Inflytt

  2019-1-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Snitthyra i området

  1900 kr/m²/år
 • Våning

  5
 • Byggår

  1958

  Beskrivning

  Flexibel lokal som kan användas som kontor, lager och för lättare produktion. Den blivande hyresgästen har möjlighet att vara med och påverka den framtida utformningen.
  Lokalen ligger 4 trappor upp i fastigheten. Lastning sker genom gemensam lastkaj samt en stor lasthiss som tar 3500 kg.

  Om fastigheten

  I konceptfastigheten Point Nacka erbjuds moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

  Lokalerna passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har god bärighet och här finns både lastkaj och lasthissar.

  En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

  Läs mer på https://www.pointnacka.se

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

   Närservice

   I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna