Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Hästholmsvägen, 32 - Nacka

Hästholmsvägen 32, Nacka, Nacka

Förbättrad information
 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  276 m²
 • Inflytt

  Omgående
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Anpassasad för

  34 arbetsplatser
 • Våning

  4
 • Byggår

  1987

  Länkar

  Beskrivning

  Nu finns en ledig lokal att hyra i populära Danvikcenter igen. Nära till både Södermalm och Essingeleden.

  Detta ljusa kontor utanför tullarna vid Danvikstull och Södermalm ligger bara 20 minuter från Nybroviken med båt eller med bussen till Slussen. Om man väljer att åka bil finns det goda parkeringsmöjligheter.

  Lokalen är belägen på fjärde våningenen och bjuder på utsikt åt två väderstreck.

  Såväl ytskikt som planlösning i lokalen kan anpassas efter önskemål för att skapa yteffektiva och moderna ytor.

  Lokalens utforming

  Anpassningsbar lokal med såväl öppna ytor samt rumsindelat.
  Lokalen är ljus och fin och har fönster i två väderstreck.

  Ytan fördelas främst på två större öppna ytor ca100kvm respektive ca 85kvm.
  I den större ytan finns två mötes/telefonrum.
  I anslutning till entré finns ett utrymme där vi kommer installera ett nytt modernt pentry.
  Det finns 3 wc varav en hwc
  Övrig yta består av ett förråd/arkivrum

  Om fastigheten

  DanvikCenter är en kontorsfastighet vid Danviken/Henriksdal i Nacka. Kontorslokalerna inryms i tolv våningsplan och den ljusgrå byggnaden är formad som en öppen famn mot den park med uteservering, terrasser och altaner som finns på innergården.

  Fastigheten ligger som ett landmärke för de som färdas på den intilliggande Värmdöleden och har ett perfekt skyltläge för hyresgäster som önskar att exponera sitt varumärke mot den vältrafikerade leden.

  Närheten till allt, och områdets ljusa framtidsutsikter, gör att DanvikCenter lätt kan mäta sig med övriga citynära lägen - men för en billigare peng.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

   I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

   Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

   Parkering: I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.

   Närservice

   Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

   I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

   Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna