Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Friliggande fastighet i två etage

Stenbärsgatan 1, Videdal, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  2822 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  En trevlig fastighet om två våningsplan med bra skyltläge mot Ellenborgsvägen. Fastigheten passar företaget som vill sitta i en egen fastighet med lättillgängligt läge och bra skyltläge med närhet till snabba kommunaktioner mot motorväg och inre Ringvägen. Stor möjlighet finns att utforma ytorna för att passa er verksamhet optimalt då hela fastigheten interiört är i behov av uppfräschning. Ny planlösning, nya golv och färgsättning går att påverka. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

  Lokalens utforming

  Planlösningen går att påverka för att passa er verksamhet optimalt.

  Om fastigheten

  En trevlig och annorlunda kontorsfastighet i två våningsplan med tillhörande separat lagerbyggnad. Fastigheten ligger i anslutning till villabebyggelse och en hel del grönska i form av trä och buskage. Fint skyltläge mot Ellenborgsvägen.

  Övrigt

  Trevlig omgivning intill villabebyggelse och närhet till motorleder, matbutiker och shopping. Inom närområdet ligger Preem och St1.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Utmärkt läge med bra och snabb förbindelse till inre Ringvägen med bil. I närheten finns en busshållplats med bra kommunikationer till Malmö central.

   Parkering: Parkering finns i direkt anslutning till entrén

   Närservice

   På endast fem minuter med bil når du enkelt både Jägersro- och Rosengård köpcenter med restauranger, mataffärer och annan nödvändig service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna