Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Stadiongatan, 65 - Väster

Stadiongatan 65, Väster, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  500 - 12000 m²
 • Inflytt

  12/1/2019
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Här är möjligheterna till utomhusvistelse många. Förutom att alla kontorslokaler har balkonger bjuder huset på stor gemensam takterass. I kontorsmiljön blir ute inne och inne blir ute när vi bygger hybridrum som kan öppnas upp och skapar unika miljöer att trivas i.

  Löftet om moderna kontor med mycket ljusinsläpp är lika självklart som möjligheten till flexibel planlösning. Här får man funktionella och effektiva ytor även om man har en blandad planlösning med flera rum.

  Skyltläget mot Arenan och tågspåren är i en klass för sig. Här njuter man av grönskande utsikt mot stadsdelens "gröna lunga", Hyllie Vattenpark.

  Med Citytunneln ligger Hyllie nära det mesta. Malmö C - 7 min, Malmö Triangeln - 3 min, Copenhagen Airport - 13 min och Köpenhamn H - 27 min. Hyllie har ett oslagbart och attraktivt läge även för biltrafik, mitt emellan Inre- och Yttre Ringvägen blir avstånden inom Skåne korta...

  Kommunikationer

  Det är svårt att hitta ett bättre kommunikativt läge. Härifrån har du nära till både Malmö och resten av världen. Tågstationen ligger bara 50 meter från Hyllie Connect. Därifrån tar det 13 minuter till Kastrup, 7 min. till Malmö C och endast tre minuter till Triangeln.

  För den som väljer att ta bilen till och från kontoret finns det gott om parkeringsplatser i det närliggande parkeringshuset P-Hus Hyllie. Vi har även möjlighet att erbjuda garageplatser i fastigheten.

  Med över 200 cykelparkereringar i anslutning till fastigheten är det även förmånligt att ta sig till Hyllie med cykel. Ett stort utbud av cykelvägar från centrum gör det enkelt.

  Med ditt kontor här blir det lätt att ta sig ut i världen och låta världen ta sig till er.

  Parkering: Förutom de parkeringsplatser vi erbjuder i Hyllie Connect finns även ett större P-hus beläget alldeles intill fastigheten.

  Närservice

  Precïs på andra sidan spåret ligger ett av Skandinaviums största köpcentrum - Emporia. Här finns all tänkbar service, restauranger, butiker, livsmedel etc. Vid Hyllie Stationstorg finns flera restauranger, banker, hotell etc. Med ett kontor i Hyllie Connect finns all tänkbar service inom 100 meters gångavstånd.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna