Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Hyllie Boulevard, 10b - Väster

Hyllie Boulevard 10b, Väster, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  500 - 2194 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Här har ditt företag möjlighet att hyra flexibla ytor med idag mestadels öppna ytor för arbetsplatserna, flertalet konferensrum och samtalsrum. Ytan är idag fördelad på två våningsplan med interntrappa som förbinder dessa men möjlighet till att dela lokalerna ner till ca 500 finns.

  Kontakta oss idag för visning!

  Övrigt

  Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor.

  Fastigheten har en solcellsanläggning och klassas enligt det internationella miljöcertifierings-systemet BREEAM, med ambitionen att nå nivå excellent.

  Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Boozt.com och Zumtobel.

  Filer

  Planritning

  Andra filer

  Kommunikationer

  I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer.
  Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.

  Parkering: Parkeringsplatser finns i källarplanet.

  Närservice

  Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna