Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Råa kontorsytor med spännande industrikaraktär

Ystadvägen 17, Fosie, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1050 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  I södra delen av Malmö intill Dalaplan ligger denna vackra fastighet, nära kommunikationer och kontorsarbetsplatser. Fastigheten är av gammal industrikaraktär med högt i tak. En gedigen fastighet som erbjuder möjlighet att behålla industrikaraktär i lokalen om man önskar. Tidigare har Malmös läderfabrik bedrivit verksamhet i huset. På våningsplan 3 och 4 finns helt råa ytor med möjlighet att behålla känslan av industrikaraktär och synliga installationer som erbjuder en spännande karaktär på lokalen. I bottenplan finns en nyetablerad restaurang med uteservering sommartid. Fastigheten ligger granne med den stora butikslokalen Färgservice. En av Malmös modernaste och största träningsanläggningar Friskis & Svettis ligger vägg i vägg i fastigheten. I nära anslutning finns även Aktiv ortopedteknik, Elgiganten, Jysk bäddlager, Hi-Fi och Beijer byggmaterial.

  Välkommen att höra av dig för mer information och visning.

  Lokalens utforming

  Planlösningen går att få öppen eller anpassad med rumsindelning helt anpassad efter ert företags behov.

  Övrigt

  Råa ytor med industrikaraktär. Lokalen går att få ruff genom att behålla synliga ventilationer, betonggolv och och obehandlade pelare för dig som vill bevara fastighetens unika egenskaper.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Strategiskt bra läge med närhet till inre- och yttre ringväg samt Trelleborgsvägen. Gångavstånd till bussförbindelse från Södervärns busstation och Triangelns Citytunnelstation.

   Parkering: Parkering finns i anslutning till fastigheten.

   Närservice

   Service finns inom närområdet.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna