Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Sankt Johannesgatan, 1D - Rådmansvången

Sankt Johannesgatan 1D, Rådmansvången, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  428 m²
 • Inflytt

  2019-11-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  På bästa läge, med närhet till Citytunneln, Triangelns köpcentrum och Malmö centrum kan vi erbjuda fräscha och moderna kontorslokaler om 428 kvm. Lokalen har blandad planlösning. På taket finns en stor gemensam takterass med utsikt över stan och S:t Johannesplatsen. Läget är mycket strategiskt fina kommunikationsmöjligheter. Från Station Triangeln tar du dig vidare till Kastrup på 17 minuter.

  Kommunikationer

  Det finns totalt 900 garageplatser i Triangelns garage för korttidshyrning. Nedfarterna till garaget är från Pildammsvägen, exakt adress är S:t Johannesgatan 2C och vid Friisgatan 2. För mer information om priser och månadsabonnemang för parkering i garaget se Parkering Malmö.
  Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Gustav Adolfs Torg - 10 minuterStortorget - 12 minuterCentralstationen - 20 minuterSödervärn - 10 minuterCitytunneln station Triangeln - 0 minuterInformation om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
  Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.
  Det köpcentrum som finns idag i byggnaden byggdes under slutet av 1950-talet. När man gjorde en grundlig ombyggnad valde man att behålla vissa delar för att det skulle smälta samman med det nybygge som samtidigt gjordes i grannfastigheten, dåvarande Hotel Sheraton och Triangelns Köpcentrum. I den gamla delen fanns tidigare en biograf. Den invigdes 1908 under namnet Alhambra. Det var då danssalongen Apollo som fick ge vika. Biografen bytte efter en publikomröstning namn till "Triangeln" och därefter, i samband med ombyggnad och ägarbyte, till Kaninen efter kvartersnamnet. Namnet åskådliggjordes av, förutom neonskylten, en vit kanin ovanför ingången med ögon som kändes levande. 1958 bytte biografen  namn till "Aveny" som den hette till 1973 då den upphörde. Ingången till Aveny låg på samma plats som vi idag går in till köpcentrumet Triangeln från Södra Förstadsgatan. Bredvid biografen fanns Anderssons matvaruaffär, en broderiaffär och en bar.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna