Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södra Förstadsgatan, 35 - Rådmansvången

Södra Förstadsgatan 35, Rådmansvången, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  540 - 2400 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Flexibla lokaler där hyresgästen kan vara med och påverka planlösningen. Ett fantastiskt läge på Triangeln med närhet till kommunikationer, restauranger, shopping, hotell och gym. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

  Kommunikationer

  Det finns totalt 900 garageplatser i Triangelns garage för korttidshyrning. Nedfarterna till garaget är från Pildammsvägen, exakt adress är S:t Johannesgatan 2C och vid Friisgatan 2. För mer information om priser och månadsabonnemang för parkering i garaget se Parkering Malmö.
  Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Gustav Adolfs Torg - 10 minuterStortorget - 12 minuterCentralstationen - 20 minuterSödervärn - 10 minuterCitytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
  Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.
  1986 presenteras ett planförslag till Triangelprojektet i Malmö. Förslaget gillades och invigningen av Triangeln den 21 september 1989, en rekordvarm sensommardag fick halva Malmö på fötter.Det var mycket diskussioner om vad som skulle byggas på tomten. Det pratades om att biblioteket skulle flytta dit. Den ursprungliga fastigheten revs i början av 1980 och markekn användes till parkering. Där stod också bodar och baracker som sålde diverse prylar.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna