Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rådmansgatan, 16 - Rådmansvången

Rådmansgatan 16, Rådmansvången, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  1395 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Precis vid Triangelns tågstation, på bästa kommunikationsläge, har vi nu en ledig lokal på ca 1400 kvm. Fastigheteten där lokalen är belägen är helt nybyggd (färdigställd 2012) och erbjuder lokaler med toppmoderna installationer och väldigt bra yteffektivitet. Lokalen har en öppen planlösning med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier vilket ger en ljus och öppen känsla. Det finns även mötesrum och ett antal telefonrum. Lokalen ligger på fjärde våningen med en härlig utsikt över S:t Johanneskyrkan och S:t Johannesplan. I samma hus ligger Triangelns köpcentrum med ca 120 butiker och restauranger. Precis utanför finns Station Triangeln med tågkommunikationer samt hållplatser för stadsbussar och flygbussar. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fastigheten är belägen precis intill Station Triangeln, Malmös nya ankytningspunkt för tåg. Inom gångavstånd finns hållplatser för region-, stads- och flygbussar. Till Kastrups flygplats tar det 14 minuter med tåg.

   Parkering: I kvarteret finns tillgång till ett stort parkeringsgarage med plats för c:a 900 fordon. Det finns två in- och utfarter till garaget. En på Friisgatan och en på S:t Johannesgatan.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna