Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Rådmansgatan, 10 - Rådmansvången

Rådmansgatan 10, Rådmansvången, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  131 m²
 • Inflytt

  2019-1-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  i Malmös bästa läge har vi möjligheten att erbjuda en trevlig och yteffektiv lokal. 4 kontors- eller besöksum samt ett större rum för 3-4 arbetsplatser. Det finns även en trevlig väntyta precis när man kommer in i lokalen. Alldeles utanför entrén går stadsbuss, flygbuss och 75 meter bort finns Station Triangeln. Lokalen är belägen i samma fastighet som Triangelns köpcentrum så all tänkbar service finns inom räckhåll.

  30 400 kr/mån +moms

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Det finns totalt 900 garageplatser i Triangelns garage för korttidshyrning. Nedfarterna till garaget är från Pildammsvägen, exakt adress är S:t Johannesgatan 2C och vid Friisgatan 2. För mer information om priser och månadsabonnemang för parkering i garaget se Parkering Malmö.
  Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Gustav Adolfs Torg - 10 minuterStortorget - 12 minuterCentralstationen - 20 minuterSödervärn - 10 minuterCitytunneln station Triangeln - 0 minuter  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
  Triangeln och området runt om Triangeln har ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.
  1986 presenteras ett planförslag till Triangelprojektet i Malmö. Förslaget gillades och invigningen av Triangeln den 21 september 1989, en rekordvarm sensommardag fick halva Malmö på fötter.Det var mycket diskussioner om vad som skulle byggas på tomten. Det pratades om att biblioteket skulle flytta dit. Den ursprungliga fastigheten revs i början av 1980 och markekn användes till parkering. Där stod också bodar och baracker som sålde diverse prylar.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna