Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lokal - Södra Förstadsgatan, 22 - Lugnet

Södra Förstadsgatan 22, Lugnet, Malmö

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Nu kan vi erbjuda en charmig lokal mitt på gågatan i det myllrande stadslivet. Kontoret har en blandad planlösning, fina golv, ljusa färger och glaspartier. Alldeles nyrenoverad och redo för snabb inflyttning! Med detta läge, mitt på gågatan, känner man verkligen stadens puls. Här är det nära till Malmös restaurangkvarter och på några minuter når du Station Triangeln. I denna lokal kommer det lilla företaget att trivas och blomstra. Helt klart för ditt företag att flytta in! Välkommen att kontakta oss!

  30 000 kr/mån +moms

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Lugna gatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i huset. Det finns också platser att hyra i närliggande garage på Stenhuggaregatan. För mer information om parkeringsplatser, kontakta Vasakronan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna och i Triangelns köpcentrum. Dessa parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö.
   Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 3 minuterGustav Adolfs Torg - 5 minuterStortorget - 10 minuterCentralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
   I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.
   FastighetenElefanten 23 ritades av arkitekt Tage Mölle. Hösten 1938 stod huset färdigt och biografen Rio med hela 753 platser invigdes. På 1980-talet byggdes biografen om till nio mindre biosalonger. Biografen som var Malmös största biografsalong döptes om till Downtown. På 1990-talet lämnade SF fastigheten och flyttade istället in i Filmstaden på Storgatan. Södra FörstadsgatanSödra Förstadsgatan var från början en ren landsväg som trampades upp av bönderna när de gick in till stan med varor eller ville ner till havet för att fiska. Mot slutet av 1800-talet började landsvägen få stadskaraktär och förvandlas till en affärsgata. 1887 inleddes trafik med hästspårvagnar, trettio år senare elektrifierades dessa. Gatan är smal och trafiksituationen blev efter hand kaotisk. 1936 ersattes spårvagnarna med bussar. 1989 stängdes trafiken av helt och sträckan mellan Triangeln och Davidhallsbron blev gågata.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna