Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södra Förstadsgatan, 22 - Lugnet

Södra Förstadsgatan 22, Lugnet, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  150 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Nu kan vi erbjuda en charmig lokal mitt på gågatan i det myllrande stadslivet. Kontoret har en blandad planlösning, fina golv, ljusa färger och glaspartier. Alldeles nyrenoverad och redo för snabb inflyttning! Med detta läge, mitt på gågatan, känner man verkligen stadens puls. Här är det nära till Malmös restaurangkvarter och på några minuter når du Station Triangeln. I denna lokal kommer det lilla företaget att trivas och blomstra. Helt klart för ditt företag att flytta in! Välkommen att kontakta oss!

  30 000 kr/mån +moms

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 3 minuterGustav Adolfs Torg - 5 minuterStortorget - 10 minuterCentralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

   Parkering: Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Lugna gatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i huset. Det finns också platser att hyra i närliggande garage på Stenhuggaregatan. För mer information om parkeringsplatser, kontakta Vasakronan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna och i Triangelns köpcentrum. Dessa parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö.

   Närservice

   I området finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna