Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Härligt hörnkontor med mycket rymd och ljus!

Norra Bulltoftavägen 65, Kirseberg, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  281 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Våning

  3

  Beskrivning

  Denna lokal bjuder på många möjligheter. Stort öppet landskap, 3 kontorsrum, och konferensrum. Välkommen på visning! Refensbilderna är från våning under som är precis nyrenoverad, samma möjligheter finns i denna lokal.

  Lokalens utforming

  Kontor med många möjligheter, ljust och härligt. Bifogat finns befintlig planlösning samt ett förslag på planlösning.

  Övrigt

  FastPartner arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Parkering på tomten går att hyra till en billig kostnad.

   Fastigheten är strategist belägen med snabb access till motorvägar, inre och yttre ringvägen, centrum etc. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet.

   Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intevall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.

   Närservice

   I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och gym.

   Är du i behov av mer shopping och stort utbud av butiker är du nära både Värnhemstorget och Centrum. I närområdet finns en del lunchställen samt även blommor, frisörer, postombud, apotek, condis etc.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna