Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Fräsch lokal med mycket ljusinsläpp på lugna Jägersro

Derbyvägen 6E, Jägersro Villastad, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  180 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  21 dagar sedan

  Beskrivning

  Här erbjuder vi en fräsch kontorslokal med mycket fint ljusinsläpp. Kontorsytan är väldisponerad med nio stycken traditionella kontorsrum. I anslutning till entrén ges möjlighet att möblera upp en loungedel där besökarna välkomnas. Två av kontors-rummen är stora och kan med fördel användas till konferensrum. Lokalen är modern och fräsch med nya golv.
  Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

  Lokalens utforming

  Planlösningen går att anpassa efter ert företags behov

  Om fastigheten

  Fastigheten ligger i Jägersro villastad och består av fem delvis sammanbyggda kontorsbyggnader i två plan. Hyresgästerna i fastigheten utgörs av ett 20-tal företag.
  Gemensamt för hyresgästerna är att de uppskattar fastighetens möjligheter vad gäller fräscha lokaler, fri parkering för anställda och kunder samt närheten till Ringlederna, samtidigt som Malmö city bara är tio minuters bilfärd härifrån.
  I byggnaderna finns mekanisk till- och frånluftsventilation med tempererad tilluft. Lokalerna har komfortkyla.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten.

   Fastigheten är lätt att nå både från inre och yttre Ringvägen.

   Parkering: Parkeringsplatser för kunder och anställda finns i anslutning till fastigheten.

   Närservice

   Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa och handla hem mat efter jobbet.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna