Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lokal - Skeppsgatan, 9 - Hamnen

Skeppsgatan 9, Hamnen, Malmö

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  55 m²
 • Inflytt

  2018-1-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Yteffektivt kontor i entréplan med öppen planlösning för en flexibel möblering. Fastigheten ligger lättillgängligt och har en modern byggnad med trevlig entré och ingång från två sidor. Goda kommunikationsmöjligheter och nära till Malmö Centralstation. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

  10 500 kr/månad inklusive fastighetsskatt och konsumtionsavgifter (+ moms)

  Kommunikationer

  I anslutning till fastigheten finns markparkering för hyresgäster som P-Malmö ansvarar för. För mer information om priser och månadsabonnemang kontakta P-Malmö. Besökare använder parkeringsplatserna med betalautomat bredvid hyresgästparkeringen.
  Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter.Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
  I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockum fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se Kockum Fritid.
  Fastigheten är belägen på den konstgjorda ön Västra hamnen. Tidigare var Västra Hamnen ett industriområde men är nu en attraktiv stadsdel med stort hållbarhetsfokus. Från mitten av 1800-talet byggdes detta område steg för steg för att ge plats åt de blommande hamn- och industriverksamheterna. Efter oljekrisen på 70-talet lades dessa industrier ned och i dag är Västra Hamnen ett urbant område som ligger i framkant när det kommer till hållbar stadsplanering.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna