Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Stortorget, 27 - Gamla Staden

Stortorget 27, Gamla Staden, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  83 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  48 dagar sedan

  Beskrivning

  Nu kan vi erbjuda en charmig lokal med härligt ljusinsläpp och utsikt över Stortorget, stuckaturer och parkett. Hela lokalen har högt i tak och en känsla av rymd. Lokalen ligger mitt på Stortorget med närhet till restauranger och butiker, och bara ett stenkast bort ligger Centralstationen. Denna lilla lokal har en bra planlösning med ett stort kontorsrum, wc, fräscht pentry och ett mötesrum. Kontoret är mycket representativt med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Välkommen att kontakta oss för visning av denna fina lokal!

  15 900 kr/mån +moms

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:Triangeln - 10 minuterGustav Adolfs Torg - 5 minuterStortorget - 1 minuterCentralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

   Parkering: Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. För  information kontakta lykke.ipsen@vasakronan.se

   Närservice

   I närområdet kring Stortorget finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna